Website personalisatie

Wat biedt Relevant Online?

E-mail- en website personalisatie verhoogt de relevantie van de content en producten en heeft logischerwijs een positief effect op conversie, retentie en lifetime value.

De verhouding tussen het budget voor online advertising en het budget voor personalisatie is bij veel e-commerce sites volledig uit balans. Het verbeteren van de conversieratio en klantbeleving is een noodzakelijke investering en zowel duurzamer als voordeliger dan het genereren van meer bezoekers.

De zoektocht naar effectieve personalisatie-oplossingen is complex. Dat komt onder meer door het grote aantal aanbieders, de onderlinge overlap van oplossingen en sterk gelijkende verkoopverhalen. Daarbij vrezen veel klanten ook een ingewikkeld integratie- en implementatietraject.

Door onze kennis van de markt zijn wij in staat effectieve oplossingen te onderscheiden, integreren en implementeren binnen de bestaande infrastructuur van onze klanten. Wij zijn gecertificeerd partner van meerdere hoogwaardige oplossingen en kennen de markt als geen ander.

Belang van privacy

In een wereld waarin retailers steeds persoonlijker met (potentiële) klanten willen communiceren, is privacy een heet hangijzer.

Wanneer je met personalisatie van je website en marketingkanalen aan de slag gaat, dien je je vanzelfsprekend te houden aan de regels omtrent data-opslag en privacy.

Een consumentgerichte benadering is hierbij essentieel. Welke variabelen staan tot mijn beschikking om een goede inschatting te maken van iemands informatiebehoefte? Wat wil en kan ik de bezoeker tonen, en draagt dat bij aan meer relevantie en een plezieriger beleving zonder dat het afbreuk doet aan het gevoel van privacy?

De mogelijkheden met het gebruik van persoonlijke data zijn nagenoeg oneindig. Relevant Online heeft ervaring met het vinden en bewaken van de juiste balans tussen het gebruik van data en de privacy perceptie bij de bezoeker.