wie zijn wij

Wij adviseren e-commerce professionals over technische optimalisatie, het inrichten van complexe metingen, optimalisatie van front- en backend en het versimpelen van de marketing data. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in selectie, integratie en implementatie van personalisatie-technologie. We zijn (exclusief) partner van enkele toonaangevende technologie aanbieders op dit gebied.

Vanuit ons gezellige kantoor in Utrecht werken wij met een gedreven en jong team voor een onafgebroken groeiend aantal klanten. We werken voor webshops met ambitie waaronder meerdere bekende merken uit de Nederlandse top 100.

Naast hard werken en de kans om ontzettend veel te leren is er uiteraard ook voldoende tijd voor ontspanning met gezellige borrels en teamuitjes.

Enkele van onze klanten

Vacature e-commerce specialist

Functieomschrijving

Als e-commerce specialist vorm je de schakel tussen techniek en marketing en houd je je bezig met het inrichten van metingen (tag management, analytics, enhanced e-commerce, A/B testen), optimalisatie van front- en backend.

Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever voor technische vraagstukken over het inrichten van metingen, analyse en dashboarding. Waar nodig ondersteun je bij de selectie, technische integratie en configuratie van marketing technologie.

Door te adviseren over verbeteringen aan het e-commerce platform draag je bij aan de doelstellingen van de opdrachtgever. Je vertaalt doelstellingen naar KPI’s en hebt een leidende rol in het zien van optimalisaties.

Wat bied jij ons?

  • Je denkt mee met de klant, bent leergierig en beschikt over een sterke persoonlijkheid.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met web development, HTML, CSS, JavaScript en API’s.
  • Je bent bekend met e-commerce terminologie en bij voorkeur ook met één of meerdere van de volgende zaken: tag management, PHP, SQL en e-commerce platformen waaronder WordPress en Magento.

Wat bieden wij jou?

  • Een informele werkomgeving met super slimme en aardige collega’s.
  • De kans om je skills continu uit te breiden en bij te dragen aan het succes van tal van bekende merken.
  • Heerlijke koffie en lunch en regelmatig een borrel met bubbels, knabbels en een vleugje Nintento.
  • Een supersnelle high-end ultrabook met touchscreen van Dell.
  • Een goed salaris, pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail Wout of Harm en wie weet drink jij binnenkort elke dag die heerlijke koffie!