wie zijn wij

Vanuit ons gezellige kantoor in Utrecht helpen wij onze opdrachtgevers online doelen te realiseren door hetoptimaliseren van metingen, marketing data, website performance, technisch fundament en conversie ratio.

Relevant Online bestaat uit een gedreven team van twaalf specialisten. We werken in een informele sfeer, hebben heerlijke koffie en een dagelijkse lunch en er is uiteraard voldoende tijd voor ontspanning met gezellige borrels, onze tafeltennistafel, Nintento en onvergetelijke periodieke teamuitjes.

Instagram has returned invalid data.

We werken voor een onafgebroken groeiend aantal klanten, allen webshops met ambitie waaronder meerdere bekende merken uit de Nederlandse top 100 en verschillende toonaangevende online marketing bureaus. Tot onze klanten behoren onder meer:

Wat bieden wij jou?

We bieden een fantastische kans om deel uit te maken van een groeiend en succesvol bedrijf met een positieve en informele werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en te ondernemen. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen met afwisselende en uitdagende opdrachten, veel wilt leren en expert wilt worden binnen een groeiend vakgebied dan is Relevant Online je op het lijf geschreven!

Nieuwsgierig geworden naar één van deze vacatures?

Bel ons of mail hello@relevantonline.eu en wie weet drink jij binnenkort elke dag die heerlijke koffie!