wie zijn wij

Wij adviseren e-commerce professionals over het inrichten van complexe metingen, het versimpelen van de marketing data structuur, optimalisatie van front- en backend en integratie van personalisatie-technologie. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve Cloud omgevingen voor onze opdrachtgevers.

Vanuit ons gezellige kantoor in Utrecht werken wij in een informele sfeer met een gedreven en jong team van specialisten. We hebben heerlijke koffie en een dagelijkse lunch en er is uiteraard voldoende tijd voor ontspanning met gezellige borrels met bubbels, knabbels en een vleugje Nintento en periodieke teamuitjes.

We werken voor een onafgebroken groeiend aantal klanten, allen webshops met ambitie waaronder meerdere bekende merken uit de Nederlandse top 100 en verschillende toonaangevende online marketing bureaus. Tot onze klanten behoren onder meer:

Wat bieden wij jou?

We bieden een fantastische kans om deel uit te maken van een groeiend en succesvol bedrijf met een positieve en informele werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en te ondernemen. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen met afwisselende en uitdagende opdrachten, veel wilt leren en expert wilt worden binnen een groeiend vakgebied dan is Relevant Online je op het lijf geschreven!

Nieuwsgierig geworden?

Bel ons of mail hello@relevantonline.eu en wie weet drink jij binnenkort elke dag die heerlijke koffie!